Wkład do gotowania na parze

Wkład do gotowania na parze

Cechy i zalety

  • Wyjątkowa, 7-warstwowa konstrukcja
  • Szybkie i równomierne rozprowadzanie ciepła na wszystkich płytach grzejnych: gazowych, elektrycznych, halogenowych, ceramicznych i indukcyjnych
  • Zewnętrzna warstwa do gotowania wykonana ze stali nierdzewnej 18/10
  • Pięć aluminiowych warstw zapewnia idealne rozprowadzenie ciepła
  • Ergonomiczne, nieprzegrzewające się uchwyty
  • Podwójnie nitowane uchwyty z dożywotnią gwarancją na części i wykonanie
  • Zewnętrzne wykończenie ze stali nierdzewnej 18/10 zapewnia łatwe mycie i utrzymanie estetycznego wyglądu garnków
  • Stopy aluminium i stali nierdzewnej: połączenie stopów aluminiowych dla szybkiego i optymalnego rozprowadzania „magnetyczna” stal nierdzewna dla ciepła oraz wysokiej jakości gotowania indukcyjnego

Warstwa 1
Stopy aluminium i stali nierdzewnej; specjalnie opracowana kombinacja stopów aluminiowych dla szybkiego i optymalnego rozprowadzaniaciepła, oraz „magnetyczna” stal nierdzewna dla gotowania indukcyjnego.

Warstwy 2, 3, 4, 5, 6
Warstwa zewnętrzna ze stali nierdzewnej 18/10 ze szczotkowanym wykończeniem zapewnia łatwe mycie i trwały, ładny wygląd garnków.

Warstwa 7
Warstwa gotowania ze stali nierdzewnej 18/10 ułatwia czyszczenie garnka; nie wchodzi w reakcje z jedzeniem.

Wkład do gotowania na parze
VSCO802 24 cm 12,7 cm
VSCO803 20 cm 9,4 cm